Klassisen kristillisen kasvatuksen täydennyskoulutus

Tervetuloa mukaan klassisen kristillisen kasvatuksen täydennyskoulutukseen lukuvuodelle 2023–24!

Kursseilla käydään lävitse klassisen kristillisen kasvatuksen perusteita ja historiaa sekä soveltavaa opetuskäytäntöä oman opetettavan aineen tarpeita ajatellen. Opetussisällön lisäksi koulutus tarjoaa innostavan yhteisön, jossa etsitään yhdessä kristillisen kasvatuksen tulevaisuuden suuntaviivoja menneisyyden viisaudella varustettuna.

Koulutus on suunnattu erityisesti opiskeleville tai ammatissa oleville aineenopettajille mutta avoinna myös muille klassisesta kristillisestä kasvatuksesta kiinnostuneille.

Täydennyskoulutus tapahtuu sekä lähijaksoissa että verkko-opintoina. Lähijaksot järjestetään kansanlähetysopistolla, joka sijaitsee Hausjärven Ryttylässä.

  1. 18.–20.10.2023 (ke–pe)
  2. 5.–7.1.2024 (pe–su)
  3. 8.–10.5.2024 (ke–pe)
  4. 3.–5.8.2024 (la–ma)

Lähijaksot pidetään loma-aikoina, joten täysiaikainen työ tai opiskelu ei estä osallistumista. Lähijaksojen lisäksi koulutukseen kuuluu verkko-opintoja, joiden tekemiseen on hyvä varata noin 2–3 tuntia viikossa.

Koulutus järjestetään pääosin suomeksi mutta edellyttää englannin kielen hallintaa.

Koulutuksen hinta pyritään pitämään n. 500 eurossa.

Koulutuksesta vastaa Klassisen kristillisen lukion tuen koulutuksen työryhmä: Jeremia Klinga, Miikka Niiranen ja Mikko Sivonen

Mikäli haluat mukaan koulutukseen, pyydämme ilmoittautumista kurssille osoitteeseen info@klassinenkristillinen.fi

Vastaamme mielellämme mielelle nouseviin kysymyksiin, ja näissä voi ottaa yhteyttä suoraan Miikka Niiraseen (miikka.jj.niiranen@gmail.com) ja Mikko Sivoseen (mikkosivonen@yahoo.com, p. 045-8845489).